Bingo

Welkom bij het deelname formulier voor de Sinterbingo die op zaterdag 5 december om 19:00 uur zal plaats vinden tot +- 21:30 uur via onze Facebook Pagina, Zoom en YouTube.

Deze bingo is onderdeel van Be Pride en de Sint De LIVE benefiet show voor de LGBTQ+ horeca. (Klik hier voor meer informatie)

Het is een avondvullend programma deze speciale Sinterbingo, want deze avond staat in het teken van pakjesavond: een heerlijk avondje met natuurlijk de bingo, hoog bezoek van de Sint en diverse optredens waaronder DJ’s, DragQueens en nog veel meer geweldige mensen die voor jullie en de Sint komen optreden!

Gedurende de avond maak je kans op de meest uiteenlopende cadeau’s, voor ieder wat wils, zoals de Sint zou zeggen. Wat er precies valt te winnen houden we geheim, des te spannender is het avondje! 😉

Wij verklappen stiekem alvast de hoofdprijs: Vans Pride Schoenen (uniseks) t.w.v. 85 euro!

Meld je hieronder aan voor maar €5. Je speelt dan voor 3 volle rondes mee! Na het invullen ontvang je op het opgegeven email adres zo snel mogelijk een betaal link om 5 euro te betalen. Op de dag zelf ontvang je je kaarten en de benodigde informatie.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar hallo@bepride.nl

*Bij het aanmelden ga je akkoord met ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.