Lid worden

Bij Be Pride is iedereen vanaf 18 jaar bij ons welkom om lid te worden van onze vereniging. Wij hanteren dus geen maximale leeftijd of een bepaalde doelgroep, zo houden wij onze drempel lekker laag.

Wij identificeren onszelf als zogenaamde allround gender vereniging. Dit betekent dat wij niet in hokjes denken en iedereen welkom is bij ons.

Na het invullen van ons inschrijfformulier krijg je binnen een week een bevestigende mail dat je officieel lid bent.

Let op: lid worden van onze Facebook groep hoeft NIET via het inschrijfformulier maar kan rechtstreeks door hier te klikken.

Lid worden kan bij ons op twee manieren. De eerste manier is bij ons het ”onofficiële” lidmaatschap. De tweede manier is bij ons, je raad het al, het ”officiële” lidmaatschap.

De eerste manier linkt naar onze Facebook Groep. Dit is een besloten groep en alleen als lid kan jij in de groep inhoud plaatsen, evenementen van ons bekijken en je daarvoor aanmelden, etc.

Nu kan in principe iedereen lid worden van de groep, deze groep houden wij daarom relatief beperkt qua het delen van onze evenementen en verenigingsnieuws.

De tweede manier en meteen het officiële lidmaatschap, is door lid te worden via ons inschrijfformulier op deze pagina. Binnen een week ontvang je van ons een bevestiging met een download link voor onze app.

Deze app is alleen te gebruiken op uitnodiging van ons en geeft jou vele voordelen die je niet krijgt als je lid bent van onze Facebook groep.

Binnen een week zullen wij je inschrijving behandelen en met een bevestiging komen. Vanaf dat moment ben je lid van ons en kan je genieten van onze vereniging!

Onze vereniging werkt samen met GroupLink. GroupLink heeft voor ons een app ontwikkeld die jij als lid van de vereniging kan downloaden op je telefoon.

Met deze app heb je ons altijd bij de hand en krijg jij vele voordelen! Meer over deze voordelen lees je verder op deze pagina.

Lid worden